ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κορινού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23-3-2012 μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ξεπερνώντας την παραδοσιακή δομή ανάλογων εκδηλώσεων και με συνεχείς εναλλαγές θεατρικών δρώμενων, ιστορικών αναφορών, τραγουδιών και παραδοσιακών χορών, η συγκεκριμένη σχολική εκδήλωση από την πρώτη στιγμή προκάλεσε το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν δημιουργώντας στο τέλος μια   πανηγυρική ατμόσφαιρα. Την οργάνωση της γιορτής ανέλαβε η Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας κα Ρούλα Μανισσάνου, η οποία με τον επαγγελματισμό και την καλλιτεχνική αρτιότητα που τη διακρίνει, έδωσε στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και σε όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν, την απόλαυση μιας πραγματικά άψογης καλλιτεχνικής εκδήλωσης. Σημαντική συνεισφορά στο χορευτικό τομέα της γιορτής είχε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Χατζηπουργάνης Ιωάννης, ενώ επικουρικό ρόλο στην προετοιμασία της εκδήλωσης είχε και η φιλόλογος καθηγήτρια κα Μπατζιακάκη Τένια.

Ακολουθούν το πρόγραμμα καθώς και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την προετοιμασία της εκδήλωσης:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μέσα σε ένα πραγματικά χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Κορινού κοινή εορταστική εκδήλωση του Γυμνασίου και του  ΓΕΛ Κορινού για τα Χριστούγεννα. ‘Ηταν πραγματικά μια εξαιρετική εκδήλωση που κατόρθωσε να μεταδώσει σε όλους όσους  την παρακολούθησαν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς απέναντι στη γενικευμένη μελαγχολία και απογοήτευση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας και γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια κα Ρούλα Μανισσάνου, η οποία με επαγγελματική αρτιότητα πέτυχε να αποδώσουν οι συμμετέχοντες μαθητές τα μέγιστα.  Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης οργάνωσε η καθηγήτρια μουσικής κα Πιταράκη Ειρήνη, ενώ συντονιστικό ρόλο είχε η φιλόλογος καθηγήτρια κα Μπατζιακάκη Τένια. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, οι οποίοι προετοιμάζουν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Κορινού πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή εορταστική εκδήλωση του Γυμνασίου και του νεοϊδρυθέντος Γενικού Λυκείου Κορινού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα οι μαθητές και οι μαθήτριες τίμησαν τους ήρωες του 1940 συμμετέχοντας στη σχετική εκδήλωση. Προηγήθηκε ο ορισμός σημαιοφόρων και παραστατών των δύο σχολείων, καθώς και η απονομή αριστείων και βραβείων προόδου στους μαθητές που διακρίθηκαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος από τους νέους διευθυντές των δύο σχολείων κα Μανώλα Βαΐα και κ. Μίγκο Χρήστο. Την επιμέλεια της γιορτής είχε ο φιλόλογος καθηγητής κ. Πούτης Ιωάννης, ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης οργάνωσε η καθηγήτρια μουσικής κα Πιταράκη Ειρήνη.

Ακολουθούν το πρόγραμμα και  χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Κορινού πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του σχολείου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα οι μαθητές και οι μαθήτριες τίμησαν τους ήρωες του 1821 συμμετέχοντας στη σχετική εκδήλωση. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η φιλόλογος καθηγήτρια κα Χαριτοπούλου Σοφία, ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης οργάνωσε η καθηγήτρια μουσικής κα Πετρονικολού Σταματία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 7

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 8

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 9

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 11

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 13

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 14

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 15

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 16

Advertisements

One Response to ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. Ο/Η Δημήτρης Σακελλαρίου λέει:

    Εξαιρετική δουλειά ενός αληθινού και προικισμένου δασκάλου. Συγχαρητήρια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s